Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Group Created with Sketch.

Studieinformation

Group Created with Sketch.

Studieinformation

Det som skiljer folkhögskolestudier från andra studieformer är att du som deltagare ges möjligheten att vara med och påverka dina studier på ett annat sätt än du kanske tidigare är van vid.

Här utgår vi alltid utifrån dina egna behov, förkunskaper och erfarenheter – allt för att du skall nå dina mål på bästa möjliga sätt.

Undermeny

Nyttiga länkar

Studie- och yrkesvägledare

Har du frågor om våra kurser eller din ansökan? Vill du komma på ett studiebesök? Kontakta våra studie- och yrkesvägledare, klicka här för kontaktinformation 

Schoolsoft

Schoolsoft är den sida som används för att ansöka till våra kurser/utbildningar. Logga in på Schoolsoft för att se information om din kurs/utbildning samt info från skolan.

Logga in på Schoolsoft (extern länk)

CSN

CSN = Centrala studiestödsnämnden, är en myndighet där du kan söka bidrag och/eller lån när du studerar.  vad du kan få beror bland annat på vad du studerar och hur gammal du är.

Läs mer om studier på folkhögskola på CSN hemsida (extern länk till CSN).

Vad är folkhögskola och folkbildning?

Folkhögskolan är en utbildningsform som i första hand riktar sig till vuxna men det finns även kurser för barn. Men vad är skillnaden mot andra skolformer och vad är folkbildning? Vi har sammanställt mer information för dig som vill veta mer. Läs mer om folkhögskola och folkbildning här.

Övriga länkar

Kontakt

Kontakta vår studie- och yrkesvägledare om du har frågor om studier på Sunderby folkhögskola. Bästa kontaktvägen är via e-post.