Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Lediga jobb

Här kan du se alla lediga jobb på Sunderby folkhögskola. En kreativ och rolig arbetsplats för dig som gillar att utvecklas tillsammans med andra.

Är du nyfiken på att veta mer om Sunderby folkhögskola som arbetsplats? Hör av dig till oss om du vill veta mer, vi tar emot intresseanmälningar för både extrapersonal och längre anställning.
Lediga jobb presenteras på den här sidan samt på Arbetsförmedlingens hemsida.

Sedan 1896 har Sunderby folkhögskola arbetat med att utbilda civilsamhället. Sedan dess har verksamheten växt i en rasande takt och huserar idag. Sunderby folkhögskola har en bred verksamhet med utbildningsverksamhet, hotell- och konferensverksamhet, projektverksamhet, ett konstgalleri, resurscentrum och såklart vår Restaurang Akvarellen. Allt beläget i en anrik miljö. Med andra ord är möjligheterna till jobb många!

Lediga jobb

På den här sidan publiceras lediga tjänster/jobb på Sunderby folkhögskola. De publiceras även på Arbetsförmedlingens hemsida.
Om det inte finns en ledig tjänst/jobb är du välkommen att skicka en intresseanmälan.

Just nu har vi inga lediga tjänster/jobb.

 

Om orten

Sunderby folkhögskola ligger i Södra Sunderbyn i Luleå. Nära till Luleå city, Gammelstads världsarv och grannkommunen Boden.
Förbindelserna är goda med lokalbussen LLT. Här finns även stor utomhusparkering samt laddstationer för elbilar.

Luleå ligger vid kusten i Norrbottens län: Här är det snörika vintrar där du kan ägna dig åt skidåkning, skridskor, skoter eller promenader på isen. Sommartid har vi midnattssol och en fantastisk skärgård och natur att uppleva.

På sidan Visit Luleå kan du se mer av vad staden har att erbjuda.

Ansökan/Intresseanmälan

Ansökan/intresseanmälan skickas via epost till:
ansokan@sunderbyfolkhogskola.se

Kontakt

Vid frågor om Sunderby folkhögskola kan du kontakta Pernilla Reiser

Sunderby folkhögskola har ett gjort medieval för all rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

 

Hitta till oss

Använd kartan från Google maps för att se var vi finns.