Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Lediga jobb

Lediga jobb

Vad kul att du är intresserad av Sunderby folkhögskola! En kreativ arbetsplats för dig som gillar att utvecklas tillsammans med andra.

Lediga jobb presenteras på den här sidan samt på Arbetsförmedlingens hemsida.

Undermeny / Navigering

Lediga jobb

Varmt välkommen till oss på Sunderby folkhögskola. De flesta känner till att vi har kurser och utbildningar men här finns så mycket mer. Sedan starten 1896 har verksamheten växt i en rasande takt och idag har vi utbildningsverksamhet, hotell- och konferensverksamhet, projektverksamhet, ett konstgalleri, Resurscentrum och såklart vår Restaurang Akvarellen. Allt beläget i en anrik miljö. Med andra ord är möjligheterna till jobb många!

Är du nyfiken på att veta mer om Sunderby folkhögskola som arbetsplats? Hör av dig till oss om du vill veta mer, vi tar emot intresseanmälningar för både extrapersonal och längre anställning.

Just nu söker vi:

Redovisningsekonom/lönehandläggare

Läs mer här

 

Intresseanmälan

Om du önskar göra en intresseanmälan för ett jobb som inte eftersöks just nu kan du skicka e-post till ansokan@sunderbyfolkhogskola.se

Hitta till oss

Använd kartan från Google maps för att se var vi finns.

Om orten

Sunderby folkhögskola ligger i Södra Sunderbyn i Luleå kommun. Nära till Luleå city, Gammelstads världsarv och grannkommunen Boden.
Förbindelserna är goda med lokalbussen LLT. Här finns även en stor utomhusparkering samt laddstationer för elbilar.

Luleå stad ligger vid kusten i Norrbottens län. Här är det snörika vintrar där du kan ägna dig åt skidåkning, skridskor, skoter eller promenader på isen. Sommartid har vi midnattssol och en fantastisk skärgård och natur att uppleva. På sidan Visit Luleå kan du se mer av vad staden har att erbjuda.

Kontakta oss

Besöker du oss dagtid har vi två entréer.
Kommer du kvällstid hänvisar vi till vår hotellentré.

boka@sunderbyfolkhogskola.se
0920-26 66 00

Kontakt / hitta hit
Bild på karta