Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Lediga jobb

Lediga jobb

Vad kul att du är intresserad av Sunderby folkhögskola! En kreativ arbetsplats för dig som gillar att utvecklas tillsammans med andra.

Lediga jobb presenteras på den här sidan samt på Arbetsförmedlingens hemsida.

Lediga jobb

Varmt välkommen till oss på Sunderby folkhögskola. De flesta känner till att vi har kurser och utbildningar men här finns så mycket mer. Sedan starten 1896 har verksamheten växt i en rasande takt och idag har vi utbildningsverksamhet, hotell- och konferensverksamhet, projektverksamhet, ett konstgalleri, Resurscentrum och såklart vår Restaurang Akvarellen. Allt beläget i en anrik miljö. Med andra ord är möjligheterna till jobb många!

Är du nyfiken på att veta mer om Sunderby folkhögskola som arbetsplats? Hör av dig till oss om du vill veta mer, vi tar emot intresseanmälningar för både extrapersonal och längre anställning.

Ledig tjänst/jobb


Rektor / VD

Vi söker en engagerad person som kan ta på sig rollen som rektor för vår folkhögskola och samtidigt fungera som VD för vårt bolag som är kopplat till skolan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup, besök därför deras hemsida för mer information om tjänsten och hur du ansöker:
https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/lulea/rektor-vd-till-sunderby-folkhogskola/

Ansök senast 6 december 2023.

Vänligen notera att du blir anställd av Sunderby Folkhögskola, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Jönsson (johanna.jonsson@onepartnergroup.se, 076-818 65 79) om du har frågor kring rollen eller rekryteringsprocessen.


Intresseanmälan

Om du önskar göra en intresseanmälan för ett jobb som inte eftersöks just nu kan du skicka e-post till ansokan@sunderbyfolkhogskola.se

Om orten

Sunderby folkhögskola ligger i Luleå kommun. Norrbottens län.
Kråkbergsvägen 7, 954 42 Luleå

Nära till Luleå city, Gammelstads världsarv och grannkommunen Boden.
Förbindelserna är goda med lokalbussen LLT. Här finns även en stor utomhusparkering samt laddstationer för elbilar.

Luleå stad ligger vid kusten i Norrbottens län. Här är det snörika vintrar där du kan ägna dig åt skidåkning, skridskor, skoter eller promenader på isen. Sommartid har vi midnattssol och en fantastisk skärgård och natur att uppleva. På sidan Visit Luleå kan du se mer av vad staden har att erbjuda.

Kontakta oss

Besöker du oss dagtid har vi två entréer.
Kommer du kvällstid hänvisar vi till vår hotellentré.

boka@sunderbyfolkhogskola.se
0920-26 66 00

Kontakt / hitta hit
Bild på karta