Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Restaurang Akvarellen

Restaurang Akvarellen

Välkommen till Restaurang Akvarellen med härlagade maträtter gjorda på säsongens råvaror!

Här samlas folkhögskolans deltagare, konferens- och hotellgäster samt spontana lunchgäster från både Luleå och Boden för att njuta av vår goda mat.
Måndag till fredag serveras dagens lunch, Restaurang Akvarellens goda husman. Vi har alltid dagens vegetariska rätt på menyn. Efter maten bjuder vi på kaffe och te, och varje fredag lyxar vi till det med en efterrätt på köpet.

Undermeny

Erbjudanden

Lunchkuponger

Köp ett häfte med 10 st lunchkuponger för 945 kr. Lunchkupongerna i häftet gäller så länge du har dem kvar, och vi finns kvar, och de är inte personliga Häftet säljs via receptionen och restaurangens kassa.

Hållbar matlåda

Det här är som tre önskningar i en - härlagad mat, billigt och en stor hjälp för klimatet! När du köper en hållbar matlåda hjälper du oss att minska matsvinnet samtidigt som du får en lunchlåda till ett rabatterat pris.

Kontakta oss

Vill du boka servering utanför ordinarie öppettider eller vill du boka Restaurang Akvarellen för ett eget arrangemang? Kontakta oss med en bokningsförfrågan!

Sunderby folkhögskola

Vi har flera byggnader på vårt område. Se kartan för att hitta rätt. Hotellgäster som anländer efter stängning hänvisar vi till hotellentrén.

Sunderby folkhögskola
boka@sunderbyfolkhogskola.se
0920-26 66 00

Se öppettider på sidan Kontakt

Kontakt / hitta hit
Bild på karta