Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Om Restaurang Akvarellen

Om Restaurang Akvarellen

Välkommen till Restaurang Akvarellen med härlagade maträtter gjorda på säsongens råvaror!

Här samlas folkhögskolans deltagare, konferens- och hotellgäster samt spontana lunchgäster från både Luleå och Boden för att njuta av vår goda mat.
Måndag till fredag serveras dagens lunch, Restaurang Akvarellens goda husman. Vi har alltid dagens vegetariska rätt på menyn och efter maten bjuder vi på kaffe och te, och varje fredag lyxar vi till det med en efterrätt på köpet.

Undermeny / Navigering

Om Restaurang Akvarellen

Bild på bröd i olika former och färger.

Välkommen till Restaurang Akvarellen!

En konstnärlig restaurang med fokus på en hållbar meny.

Hållbarhet

Vi värdesätter god mat gjord på säsongens råvaror och att mat inte ska gå till spillo. Därför anpassar vi vår meny fortlöpande för att hela tiden vara så hållbara det går. Men hur mycket vi än anpassar oss så blir det mat över och där kan vi stolt berätta att vår hållbara matlåda är en stor hjälp på vägen. Mat som blir över efter dagens lunchservering säljs som matlåda och det är lika uppskattat av kunden som av oss.

Enkelt att luncha här

I vår restaurang samlas folkhögskolans deltagare, konferens- och hotellgäster samt spontana lunchgäster från både Luleå och Boden. Vår närhet till både Luleå city och Boden gör att det är enkelt att stanna till för en lunch, den stora kostnadsfria parkeringen med laddstolpar är fri att nyttja för alla gäster.

Vill du luncha ofta kan du köpa ett lunchhäfte med 10 st lunchkuponger, giltiga tills de tar slut dvs inget slutdatum. Företag och föreningar har även möjlighet att köpa skräddarsydda lunchkuponger, om ni t.ex. vill att er personal ska kunna äta hos oss till ett förmånligt pris.

Julbord

Under december månad serverar vi vårt omtyckta vegetariska och veganska julbord, vilket vi vågar påstå är en succé varje gång! Vår kökspersonal är mycket kunniga och har genom åren gett oss många goda vegetariska och veganska rätter på julbordet.

Boka restaurangen

Restaurang Akvarellen är även tillgänglig för dig som behöver boka en flexibel lokal med fullständiga rättigheter till ditt arrangemang. Här ryms upp till 350 gäster alla veckans kvällar och vi hjälper dig gärna med allt du kan tänkas behöva innan, under och efter ditt arrangemang.

Vid större bokningar kan restaurangen abonneras utanför våra ordinarie öppettider – kontakta oss för mer info och bokning.

Kontakta oss

Vill du boka servering utanför ordinarie öppettider eller vill du boka Restaurang Akvarellen för ett eget arrangemang? Kontakta oss med en bokningsförfrågan!

Kontakta oss

Besöker du oss dagtid har vi två entréer.
Kommer du kvällstid hänvisar vi till vår hotellentré.

boka@sunderbyfolkhogskola.se
0920-26 66 00

Kontakt / hitta hit
Bild på karta