Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Om Restaurang Akvarellen

Om Restaurang Akvarellen

Välkommen till Restaurang Akvarellen med härlagade maträtter gjorda på säsongens råvaror!

Här samlas folkhögskolans deltagare, konferens- och hotellgäster samt spontana lunchgäster från både Luleå och Boden för att njuta av vår goda mat.
Måndag till fredag serveras dagens lunch, Restaurang Akvarellens goda husman. Vi har alltid dagens vegetariska rätt på menyn. Efter maten bjuder vi på kaffe och te, och varje fredag lyxar vi till det med en efterrätt på köpet.

Undermeny

Om Restaurang Akvarellen

Välkommen till Restaurang Akvarellen!

En konstnärlig restaurang med fokus på en hållbar meny.

Hållbarhet

Vi värdesätter god mat gjord på säsongens råvaror och att mat inte ska gå till spillo. Därför anpassar vi vår meny fortlöpande för att hela tiden vara så hållbara det går. Men hur mycket vi än anpassar oss så blir det mat över och där kan vi stolt berätta att vår hållbara matlåda är en stor hjälp på vägen. Mat som blir över efter dagens lunchservering säljs som matlåda och det är lika uppskattat av kunden som av oss.

Läs mer om vår matlåda här

Enkelt att luncha här

I vår restaurang samlas folkhögskolans deltagare, konferens- och hotellgäster samt spontana lunchgäster från både Luleå och Boden. Vår närhet till både Luleå city och Boden gör att det är enkelt att stanna till för en lunch, den stora kostnadsfria parkeringen med laddstolpar är fri att nyttja för alla gäster.

Vill du luncha ofta kan du köpa ett lunchhäfte med 10 st lunchkuponger, giltiga tills de tar slut dvs inget slutdatum. Företag och föreningar har även möjlighet att köpa skräddarsydda lunchkuponger, om ni t.ex. vill att er personal ska kunna äta hos oss till ett förmånligt pris.

Företagslunch

Äger du ett företag där ni ger era medarbetare lunchhäften/lunchkuponger? Vi har möjlighet att erbjuda ett bra pris på våra lunchhäften till er där ni även kan få er företagslogotyp tryckt på lunchkupongen. De har ingen utgångstid och kan därmed nyttjas så länge ni har dem kvar. Vår restaurang passar extra bra för de som jobbar mycket i bilen då vi ligger lite avsides jämfört med Luleå city. Här finns även en stor kostnadsfri parkering där ni kan parkera enkelt för en lunchpaus.

Bar

Restaurang Akvarellen har tre olika ytor för servering. En stor yta där lunchgästerna kan slå sig ned, en mellanstor yta där Kråkbergsskolans elever äter sin lunch samt en mindre yta där vi har vår bar och en lite mysiga sittyta för lunchgäster.

Baren har fullständiga rättigheter och kan servera dryck till gäster i vår restaurang, relax och i konferenslokalerna. Obs! Baren öppen vid förbokade sällskap.

Boka restaurangen

Restaurang Akvarellen är även tillgänglig för dig som behöver boka en flexibel lokal med fullständiga rättigheter till ditt arrangemang. Här ryms upp till 350 gäster alla veckans kvällar och vi hjälper dig gärna med allt du kan tänkas behöva innan, under och efter ditt arrangemang.

Vid större bokningar kan restaurangen abonneras utanför våra ordinarie öppettider.

Konsten i restaurangen

Restaurang Akvarellen är en konstnärlig restaurang, utsmyckad med konstverk från externa konstnärer och våra deltagare på Konstskolan. Vi kan bland annat nämna de verk som sitter ovanför disken (där du lämnar din disk efter lunchen). Här syns verk av Konstskolans deltagare skapade av gamla NJA mallar. Läs mer om verken på sidan om vår Konstpark, klicka här för att läsa.

Välkomna till oss

Varmt välkomna till den konstnärliga Restaurang Akvarellen.
Hör gärna av er om ni har idéer på samarbeten och arrangemang.

Kontakta oss

Vill du boka servering utanför ordinarie öppettider eller vill du boka Restaurang Akvarellen för ett eget arrangemang? Kontakta oss med en bokningsförfrågan!

Sunderby folkhögskola

Vi har flera byggnader på vårt område. Se kartan för att hitta rätt. Hotellgäster som anländer efter stängning hänvisar vi till hotellentrén.

Sunderby folkhögskola
boka@sunderbyfolkhogskola.se
0920-26 66 00

Se öppettider på sidan Kontakt

Kontakt / hitta hit
Bild på karta