Lediga jobb

Vad kul att du är intresserad av Sunderby folkhögskola! En kreativ arbetsplats för dig som gillar att utvecklas tillsammans med andra.

Lediga jobb presenteras på den här sidan samt på Arbetsförmedlingens hemsida.

Undermeny / Navigering

Lediga jobb Restaurang Akvarellen

Kock

Hos oss skulle du laga maten till våra kunder som besöker Restaurang Akvarellen. Arbetet består av allt ifrån vanlig lunchservering till gäster på konferens, bröllop och andra fester eller event. Vi lagar och serverar även lunch för Kråkbergsskolan och deras cirka 200 elever.

Du skulle främst arbeta som kock men även ute i restaurangen och andra förekommande arbetsuppgifter, alltid med fokus på kunderna.

Du är en person som gillar att jobba i team och brinner för service. Du är självgående och kan ta egna beslut alltid med verksamhetens bästa som utgångspunkt. Ett mått av stresstålighet är också bra. Du är ansvarsfull och plikttrogen, samt tycker det är viktigt med en god stämning.

Arbetstiderna är varierande både dag- och kvällstid under vardagar och helger.

Sunderby folkhögskola har en bred verksamhet med utbildningsverksamhet, hotell- och konferensverksamhet, projektverksamhet, ett konstgalleri, Resurscentrum och såklart vår Restaurang Akvarellen. Allt beläget i en anrik miljö.

Din anställning skulle vara i vårt aktiebolag Bevista Sunderby AB men med arbetsuppgifter som går in i Sunderby folkhögskolas verksamheter.

• Krav: Svenska
  • Meriterande: Engelska

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Mejla din ansökan till: ansokan@sunderbyfolkhogskola.se

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, se därför till att skicka in din ansökan idag. Tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Kontakta oss

Vid frågor om tjänsten eller Sunderby folkhögskola kan du kontakta Pernilla Reiser eller Fredrik Johansson.

Sunderby folkhögskola har ett gjort medieval för all rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Kontakta oss

Besöker du oss dagtid har vi två entréer.
Kommer du kvällstid hänvisar vi till vår hotellentré.

boka@sunderbyfolkhogskola.se

Kontakt / hitta hit