Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Erbjudanden

Erbjudanden

Vad kul att du vill ta del av våra erbjudanden på Sunderby folkhögskola!
Under året presenteras olika erbjudanden här och vi hoppas att du har möjlighet att nyttja dem så vi får äran att välkomna dig till oss.

Erbjudanden

Två personer som håller i en lunchkupong
Ett hotellrum med två enkelsängar bredvid varann. På väggen vid huvudänden hänger ett konstverk, en tavla. Rummet har mörkblåa gardiner.
Biorummet. Här syns biostolar i rött på rad, en vit bioduk längst fram och på vänster sida syns gamla serietidningar uppsatta på väggen.

Erbjudande – ”Tack för ditt besök”

För att ta del av rabatterna i det här erbjudandet behöver du ha ett giltigt värdebevis från Sunderby folkhögskola, en entrébiljett och/eller ett värdebevis från ett av våra event.

20% på lunchhäfte

i Restaurang Akvarellen. Lunchhäftet innehåller 10 st luncher och har inget utgångsdatum.

20% på en hotellövernattning

på Sunderby folkhögskolas eget hotell. Gäller en hotellövernattning i ett ett rum.

50% på biorummet

på Sunderby folkhögskola, under 5 timmar. Birorummet kan nyttjas till t.ex. barnkalas, filmkväll, hockeykväll. Storbilds-tv finns som kopplas till egen dator eller telefon.

 

Entrébiljetter och/eller värdebevis som är giltiga/aktuella just nu:

Julbazar 4-5 dec – giltig till 30 nov 2022.
Se fullständiga villkor längre ned på den här sidan.


 

Villkor

Villkor för erbjudande ”Tack för ditt besök”

Värdebeviset är en värdehandling och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller lösas in mot kontanter/pengar. Inlösen sker via Sunderby folkhögskolas reception senast det datum som anges på värdebeviset. Borttappat värdebevis kan ej ersättas. Våra erbjudanden gäller med reservation för ev ändringar, fullbokat eller oförutsedda händelser. Erbjudandena kan variera under året. Entrébiljetten och/eller värdebeviset lämnar du in i vår reception när du vill nyttja det och då är det förbrukat. Det går endast att använda en gång. 

Inlösen och bokning

Kontakta vår reception för att lösa in ditt värdebevis eller boka ett erbjudande. De kan endast nyttjas via personlig kontakt med vår recpetion.

Kontakta oss

Besöker du oss dagtid har vi två entréer.
Kommer du kvällstid hänvisar vi till vår hotellentré.

boka@sunderbyfolkhogskola.se
0920-26 66 00

Kontakt / hitta hit
Bild på karta