Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Konferens

Konferens/mötesrum Sunderby folkhögskola Luleå

Konferens

Dags för konferens? Vi har möjlighet att ta emot stora sällskap och har även ett perfekt läge i Luleå nära Världsarvet Gammelstads kyrkstad, Luleå city och Boden.

Undermeny

Om oss

Konferensrum i byggnaden Gammelgård. Två rader med avlånga bord och svarta stolar. Alla stolar är riktade mot talarens plats. Rummet har gamla trägolv, turkos gammal tapet på väggarna och vitt tak. Rummet är litet men känslan i bilden är mysig.
Konferens/mötesrum Sunderby folkhögskola Luleå
Bild på stolar uppställda i rader i lokalen Aulan

Varmt välkomna till Sunderby folkhögskola hotell & konferens!

Här konfererar ni i historierika miljöer med lokaler från så långt tillbaka i tiden som 1700-talet till tidigt 2000-tal.

Vi har konferenslokaler och mötesrum i olika möbleringar. De är utrustade med hjälpmedel och teknik som skapar de allra bästa förutsättningarna för en effektiv och lyckad konferens.

Vår stora variation av lokaler gör oss till en flexibel eventpartner oavsett om det är ett möte, kick-off, bröllopsfest eller barnkalas. Vi har möjlighet att ta emot stora sällskap och har även ett perfekt läge i Luleå nära Världsarvet Gammelstads kyrkstad, Luleå city och Boden. Goda kommunikationsmöjligheter, egen restaurang, stor kostnadsfri parkering, hotell och relax med bastu.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna med er bokningsförfrågan och idéer för arrangemang!

För offert och bokning, kontakta vår reception.

Sunderby folkhögskola

Vi har flera byggnader på vårt område. Se kartan för att hitta rätt. Hotellgäster som anländer efter stängning hänvisar vi till hotellentrén.

Sunderby folkhögskola
boka@sunderbyfolkhogskola.se
0920-26 66 00

Se öppettider på sidan Kontakt

Kontakt / hitta hit
Bild på karta