Studieinformation

Det som skiljer folkhögskolestudier från andra studieformer är att du som deltagare ges möjligheten att vara med och påverka dina studier på ett annat sätt än du kanske tidigare är van vid.

Här utgår vi alltid utifrån dina egna behov, förkunskaper och erfarenheter – allt för att du skall nå dina mål på bästa möjliga sätt.

På den här sidan har vi samlat nyttig information för dig som deltagare.

Studeranderättslig standard

Sunderby folkhögskolas studeranderättsliga standard beskriver folkhögskolans viktigaste regler, riktlinjer och rutiner som påverkar dig som studerande och din studiesituation på folkhögskolan. Som studerande på folkhögskolan är det därför viktigt att du känner till dessa. Syftet är att du som studerande ska veta vad som förväntas av dig, men också vad som du kan förvänta dig av skolan.

Studeranderättslig standard <- klicka här

Boende

Sunderby folkhögskola erbjuder idag inget internatboende för deltagare som studerar i Sunderbyn.

Men vi kan erbjuda hotellrum till ett rabatterat pris om du studerar på Sunderby folkhögskola eller LTU, en hjälp till dig som letar annat boende eller har skolträffar på orten.

Vi vill även tipsa om grupper på Facebook som erbjuder boende i Luleå & Boden med omnejd:

Har du ett rum eller en lägenhet du önskar få uthyrd till våra deltagare? Kontakta info@sunderbyfolkhogskola.se

För våra deltagare på yrkesutbildningen Indiespelutvecklare erbjuder Boden Business Park boendelösningar i Sävast. Se kontaktuppgifter här.

Nyttiga länkar:

Har du frågor eller vill komma på ett studiebesök? Hör av dig till mig!