Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Ikon för utbildning

Allmän kurs med inriktning Gamemaker

Allmän kurs vänder sig till dig som inte har gått klart gymnasiet. Hos oss får du chansen att klara dina studier på dina egna villkor – i din egen takt – efter just dina förutsättningar. Nu får erbjuder vi även möjlighet att kombinera dina studier på Allmän kurs med kursen Gamemaker (50%) – grundläggande spelutveckling.

På Allmän kurs med inriktning Gamemaker varvar du, under din studietid, 50 procent gymnasiala ämnen med 50 procent spelutveckling på grundläggande nivå. Precis som på Allmän kurs lägger vi tillsammans upp dina studier efter just dina behov av gymnasiala ämnen och personliga förutsättningar. 

Under året kommer du att, tillsammans med kurskamrater som delar ditt intresse för spel, få möta erfarna spelutvecklare, lärare och andra aktörer från spelbranschen. Målet är att rusta dig som deltagare med kunskaper och färdigheter i spelutveckling. Kursen kommer också att ge dig en god inblick i spelindustrin samt ge dig de förutsättningar du behöver för att börja bygga upp en egen digital portfolio.

Ladda ned Kursplan Gamemaker allmänna

 

Utbildningsleverantör för Gamemaker är Changemaker Educations (CME), som även är utbildningsleverantör för vår yrkesutbildning Indiespelutvecklare och driver yrkeshögskoleutbildningen Futuregames i Stockholm.

 

Har du inte möjlighet att söka digitalt eller har andra frågor om kursen? Hör av dig till mig!