Café Inblick: Rädda barnen

Ylva Löwenborg. Fotograf: Viveka Österman

Café Inblick: Rädda barnen

Tillsammans med Rädda barnen och Regionchef Ylva Löwenborg. Rädda Barnen arbetar för barns rättigheter och barns goda livsvillkor både i Sverige och i världen, föreningen finns i 120 länder.

Häng med oss och träffa Ylva som jobbar på daglig basis för Rädda barnen. Hon är chef för Region Nord och ser det meningsfulla i att göra barnkonventionen verklig för barn genom att utveckla både verksamhet och medarbetare. Vad innebär det att vara medlem och volontär i Rädda Barnen? Vad är viktiga barnrättsfrågor idag? Och hur hänger barns livsvillkor ihop med demokrati och den stora samhällsomvandling som pågår i Norrbotten?

Välkommen till Café Inblick den 12 oktober!

Datum: Onsdag 12 okt kl 10.00-10.30
Plats: Livesändning via Sunderby folkhögskolas Facebooksida
Klicka här för direktlänk till eventet

Ställ gärna frågor i förväg via facebookeventet eller direkt under livesändningen.

Café Inblick presenteras av Sunderby folkhögskola och är en serie träffar med en inblick i intressanta ämnen och personer. Träffarna kan vara allt från livesändning, föreläsning till workshop. Har du förslag på en gäst vi kan bjuda in? Kontakta kommunikation@sunderbyfolkhogskola.se