Café Inblick: Märkvärdig folkbildning

Frukostsamtal

Möt Jonas Gunnarsson studierektor på Sunderby folkhögskola i ett samtal kring märkvärdig folkbildning och folkhögskolan.
Vilken plats har folkhögskoleverksamheten i samhället idag? Varför lever nidbilden av skolan kvar? Vilka ska plugga hos oss? Vad har vi som andra inte har sett ur ett bildningsperspektiv?

Om Jonas Gunnarsson

Jonas Gunnarsson har under många år jobbat i riksdagen, bl.a. som riksdagsledamot, ordförande för Europarådets svenska delegation, suttit i EU-nämnden och mycket mer.
Han är även en av Sunderby folkhögskolas studierektorer, vilket vi är mycket stolta över!

Samtalet förs på scen mellan Jonas Gunnarsson och Tanya Jendersen.
Efter samtalet finns det gott om tid att ställa frågor, du kan även ställa dina frågor i förväg via Facebookeventet.

Klart du ska delta på detta!

Café Inblick

Varje gång vi poppar upp har vi intressanta ämnen att dela med oss av och något gott att äta.
Det kan vara ett scensamtal, en föreläsning, workshop eller annat intressant som ger dig och oss en inblick i något ämne.
Alltid tillsammans med något ätbart från Restaurang Akvarellen.