Café Inblick: Märk det värdiga i att författa sin barndom

Märk det värdiga, i att författa sin barndom, flytta till ett annat land och starta företag.

Café Inblick presenterar Anna Pugacova

Café inblick, Restaurang Akvarellen bjuder in till frukostmöte fredag 24 september kl 08.00.

Vi träffar Anna Pugacova som är uppvuxen på barnhem, flyttat till Sverige och lärt sig språket, startat eget och idag drivs av att utveckla människor och organisationer.
Vad är det som driver Anna? Hur hittar hon energi i att författa, starta eget, lära sig nytt språk och ny kultur, och vad är egentligen Annas favoritställe på jorden?

Besök gärna Anna Pugacovas hemsida

Frukostsamtal

Datum: Fre 24 sep
Pris: 75 kr/person inkl frukostbuffé
Plats: Sunderby folkhögskola

Frukostbuffén öppnar kl 07.00
Samtalet startar kl 08.00

Begränsat antal platser.
Förboka gärna för att garantera dig en plats
, via Simple sign up
Det går även bra att komma på ”drop-in” samma morgon i mån av plats.

BOKA PLATS

Antal platser

Ange ev allergier och specialkost i samband med bokning.

Kontakta receptionen om du har frågor eller vill boka en stor grupp.

Café Inblick

Varje gång vi poppar upp har vi intressanta ämnen att dela med oss av och något gott att äta från Restaurang Akvarellen. Det kan vara ett scensamtal, en föreläsning, workshop eller något annat som ger dig och oss en inblick i ett ämne.

Café Inblick presenteras av stiftelsen Sunderby folkhögskola i samarbete med restaurang Akvarellen som är en del av Sunderby folkhögskolas verksamhet.