Ikon för kommersiell verksamhet

Boende för deltagare

Ska du studera på Sunderby folkhögskola, Luleå Tekniska Universitet eller annan skola i närheten av oss?

Hotellrum i Sunderbyn

På Sunderby folkhögskola finns hotellrum att hyra för skolträffar eller medan du letar annat boende.

Våra rum har sköna sängar, egen toa och dusch. I det gemensamma rummet finns möjlighet att laga mat i micro samt förvara kylvaror.
Restaurang Akvarellen ligger i samma hus som hotellet, där finns frukost, lunch och middag att köpa (reducerat pris för deltagare).
Frukost ingår i hotellrummet, lunch kan köpas direkt på plats mån-fre (lunch på helger förbokas), middagar förbokas.

Allt detta ingår:
Gemensamt matrum med kyl, micro, diskho, vattenkokare, bestick, tallrikar och glas.
Gratis wifi, parkering och tillgång till hotellets relaxavdelning.

Deltagar/studentpris
För att boka hotellrum med deltagar/studentpris kontaktar du vår reception och meddelar att du är deltagare/student samt vilken kurs du läser.

boka@sunderbyfolkhogskola.se alt 0920-26 66 00

Boende i Luleå

För att hitta ett mer långsiktigt boende i Luleå tipsar vi er att kolla upp länkarna nedan:

Södra Sunderbyn där Sunderby folkhögskola ligger har bra bussförbindelser med LLT.
Du tar dig enkelt till olika bostadsområden i Luleå samt till Boden.
Om du vill bo nära skolan är det Sunderbyn och Gammelstad du ska söka på.

Boende i Sävast/Boden

Boden Business Park erbjuder boende nära Sunderby folkhögskolas utbildning Indiespelutvecklare i Sävast/Boden.

Ta kontakt med vår kontaktperson i Boden;
Emil Sandberg
emil@bodenbusinesspark.se

Kolla även in Facebookgruppen Lägenheter i Boden

För att ta dig mellan Södra Sunderbyn och Sävast/Boden kan du åka buss med länstrafiken eller tåg. Hållplatser finns en promenad bort, intill Sunderby sjukhus.

Har du ett rum att hyra ut?

Har du ett rum eller en lägenhet du önskar få uthyrd till våra deltagare?
Boendet får gärna vara i närheten av eller nära bra bussförbindelser till folkhögskolan.

Kontakta info@sunderbyfolkhogskola.se