Närbild på popcornmaskin

Biorum

Vårt biorum är den perfekta platsen för barnkalaset, hockeykvällen eller pressvisningen. Streama från egen dator och koppla upp dig mot vår storbilds-tv så är kvällen din!

Undermeny / Navigering

Biorummet

Biorummet. Här syns biostolar i rött på rad, en vit bioduk längst fram och på vänster sida syns gamla serietidningar uppsatta på väggen.
Närbild på popcornmaskin
Två olika sorters kex

Biorum

Biorummet ligger i den vackra stenbyggnaden som kallas Klostret, här finns plats för det lilla till mellanstora sällskapet eller företaget. Ni kan kombinera biorummet med vår relax eller en frukost/lunch/middag i restaurangen. Eller kanske en mysig avslutning i Gammelgård, den gamla röda träbyggnaden med öppen spis och rustik miljö.

Ett rum med möjligheter

Tänk dig en egen biosalong bara för dig! Biorummet kan användas till barnkalas, hockeykväll, pressvisning, filmvisning, utbildning eller konferens. Idéerna är många och säkert har du några nya som vi inte har kommit på – så hör av er till oss!

Hur funkar det?

Rent tekniskt behöver ni bara en dator för att komma igång, vi har alla kablar som behövs och wifi alt nätverkskabel. Om du redan har koll på hur man streamar kan du koppla upp allt själv, annars hjälper vår kunniga personal dig så du kommer igång.

Vad du vill streama/spela upp på tv.n är upp till dig, kanske är det en film via Netflix eller varför inte en hockeykväll streamad för valfri tv-tjänst du har. Om du är osäker på om det du vill spela upp fungerar går det bra att höra av dig till oss så ser vi till att hjälpa dig.

Hyra

1 500 kr inkl moms för 4 timmar

Kontakta oss gärna med er bokningsförfrågan och idéer för arrangemang!

Besöker du oss dagtid har vi två entréer.
Kommer du kvällstid hänvisar vi till vår hotellentré.

boka@sunderbyfolkhogskola.se

Kontakt / hitta hit