Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Begravning och rådgivning

Begravning och rådgivning

Söker du efter en ceremonilokal, hjälp till minnesstund eller rådgivning inför begravning? Vi har både fina lokaler för minnesstunder samt för en borgerlig begravningsceremoni. Vi har en egen och utbildad rådgivare, vi samverkar med Lavendla begravning.

Undermeny / Navigering

Rådgivning och minnesstund

Rådgivning, officiantskap och minnesstund

Hos oss kan du få hjälp med allt från rådgivning/administration, till planering av begravning, möjlighet till borgerlig officiant samt minnesstund. Vi har små och stora fridfulla lokaler som kan anpassas efter era önskemål, här finns även hotell och restaurang/café.

Vår officiant och rådgivare Tanya hjälper er med att skapa en fin stund tillsammans – vi gör det svåra lättare. En begravningsceremoni innehåller både sorg och glädje. Vi väljer dikter, låtar, strofer och gör ceremonistunden personlig och stämningsfull.

Tanya är utbildad och diplomerad begravningsrådgivare och borgerlig officiant genom Lavendla begravning och juridik. Boka ett möte via telefon eller e-post. Mötet kan ske på telefon/digitalt, hemma hos er eller här på Sunderby folkhögskola. Ni bestämmer vad som känns bäst för er!

Lavendla 

Lavendla är en modern begravningsbyrå, där anhörigas behov har legat till grund för deras utveckling. Behov som kretsar kring mer transparens och större tillgänglighet vid planering och bokning av begravningen.

Kontakta oss

Kontakta Tanya för att antingen boka tid eller höra mer om vad vi kan erbjuda.

Kontakta oss

Besöker du oss dagtid har vi två entréer.
Kommer du kvällstid hänvisar vi till vår hotellentré.

boka@sunderbyfolkhogskola.se
0920-26 66 00

Kontakt / hitta hit
Bild på karta